Reserveer: Enkele reis van Texel naar Vlieland

Hier ziet u een overzicht van alle enkele reizen tochten van Texel naar Vlieland. We brengen u naar de haven van Oost Vlieland.

Klik op het menu hiernaast of hierboven voor alle andere tochten. Klik op bestellen en u kunt online reserveren en betalen. U betaalt met Ideal, creditcard, Sofort of Bankcontact/Mister Cash.  

ENKELE REIZEN Herfstvakantie 2021

We hopen in de herfstvakantie nog de tochten naar Vlieland aan te bieden in combinatie met de Vliehors Expres, we wachten echter de weersvoorspellingen nog even af en zodra het weer er goed uit ziet zullen wij de tochten inplannen. Houd de agenda in de gaten!

ENKELE REIZEN seizoen 2022

Vanaf januari kunt u hier alle enkele reizen zien die we varen naar Vlieland. We varen vanaf de meivakantie tot en met 3e week september. Als u rekening houd met de dinsdag als vaardag tussen Texel en Vlieland dan zit u goed, de andere dagen zijn allemaal nog onder voorbehoud. In het voorseizoen komt daar de donderdag waarschijnlijk bij, in het hoogseizoen meerder dagen, in het naseizoen alleen de dinsdag. Hou met uw planning rekening met de dinsdag en dan komt het goed en kunt u alvast uw andere accomatie/overtochten boeken. Hoe laat we u op dinsdag over zetten is nog niet bekend. 

Er zijn vandaag geen afvaarten gepland