Eilandhoppen
DrenkelinghuisjeVlieland
VliehorsExpres
VliehorsExpress
SteigerWaddenveer

Dagtocht van Texel naar Vlieland - Vliehors Expres - Posthuys

Via de beroemde houten steiger scheept u in op De Vriendschap om 9.30 uur. Na een prachtige vaartocht van ongeveer een half uur komt u aan op de Vliehors van Vlieland, ook wel de sahara van het noorden genoemd. Daar stapt u in de Vliehors Expres, deze grote truck brengt u in een half uurtje naar Het Posthuys. Daar staat uw (indien u deze zelf vooraf gereseveerd heeft) fiets dan voor u klaar, of u kunt daar ook de bus pakken of beginnen met uw wandelavontuur op Vlieland. Eind van de middag om 17.15 uur begint de terugreis, u vertrekt vanaf Het Posthuys weer met de Vliehors Expres naar het puntje van de Vliehors en vaart terug naar Texel. U bent rond 18.15 weer op Texel.

Kijk voor alle informatie over vaardagen en tijden van alle dagtochten Vlieland. Meer weten over enkele reizen met of zonder fiets? Klik hier

Wilt u liever nog langer blijven op Vlieland, boek dan een enkele reis naar Vlieland (met of zonder fiets), overnacht dan op Vlieland en dan kunt met een enkele reis weer terug naar Texel. 

Tarieven:
Volwassene € 39,50
Kinderen 3 tot 10 jaar € 32,00
Kinderen onder 3 jaar gratis

Vertrektijden & Reserveren: 
U kunt online boeken en betalen: dagtochten Vlieland. Of langskomen bij kaartverkoop De Noorman op Volharding 2a, De Cocksdorp.

Meer info?
Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.